Música/Uncategorized

MONOCROM / PRIMO GABBIANO + VISUAL PAL · 24 de Juliol a las 20h

LafuturA acull dins de la programació de les festes del Poble Sec l’actuació de MONOCROM i de PRIMO GABBIANO + VISUAL PAL.

 

MONOCROM

16529_10153212732853046_5211885181358227666

MONOCROM és el projecte del saxofonista Dani Molina i el músic i productor Kulyela (Ramir Martínez, un diàleg entre musica acústica i música electrónica, dos universos aparentment paral·lels, fet possible, gràcies a la tecnologia.

La interpretacio acústica i la producció electrònica poden fusionar-se de manera que la improvisació, la captura del so i la seva posterior manipulació es tornin elements d’una nova estètica musical. Al projecte MONOCROM es duen a terme peces on l’estructura està oberta a la recreació en viu, no es tracta de la repetició d’un arranjament composat de manera rígida. D’igual manera, les tècniques que són propies de la producció en l’estudi digital són recontextualitzades com a eina directa; la captura de “loops” al moment a partir d’interpretacions musicals en viu, la creació de textures sonores a partir del so directe, la manipulació de l’espai acústic tant des del punt de vista de músic, el sistema de sonorització…
A més a més una tercera dimensió complementa les altres dues, la imatge, la qual no es juxtaposa de forma aliena, sinó que novament forma part integral de les peces, afegint aleatorietat i sorpresa, condicionant la posada en escena.

+ info.

www.facebook.com/MonocromBcn

www.kulyela.net

CAOSMOS live (Video)

SOMA 2 (Video)


PRIMO GABBIANO + VISUAL PAL

Noise, drone, experimental, vídeo art.

11168190_506070556236206_1237439748783707201_n

ANTONIO CLAVIJO VICTORI (aka PRIMO GABBIANO)

Antonio Clavijo Victori és músic i artista visual de Barcelona. Ha estat el guitarrista i compositor de bandes de krautrock, spoken word i noise. Ara com a Primo Gabbiano explora la faceta més experimental de la música utilitzant paisatge sonor, ambient i electrònica primitiva. Amb una àmplia experiència en els escenaris (Centre d’Art La Panera, CACIS, Mostra experimental i nous sons (((Gargall))), Brucstock Festival, Konvent.0, etc.), la seva posada en escena és marcadament visual i molt propera a la instal·lació.

Com artista visual ha elaborat el material audiovisual de les diferents bandes on ha participat i una dotzena de curtmetratges. En 2012, la seva exposició de videodansa guanyà el primer premi de la Taula de les Arts Visuals de Manresa. Les seves peces de vídeo han estat seleccionades en diferents mostres i festivals internacionals. Compagina la seva faceta artística amb la direcció i presentació del programa setmanal de radio La moto de Sasha, centrat en manifestacions artístiques contemporànies i música experimental.

En 2013 va estrenar la seva primera obra de teatre, Rizomaquistelarva, a l’Antic Teatre de Barcelona. El seu gust per l’acció teatral i el happening li ha portat a musicar performances de Gerard Vilardaga i Performàntiks. En aquests moments està confeccionant el mapa sonor de Pallejà i té diferents projectes de col·laboració amb músics i artistes de Barcelona, Madrid, Mèxic i EEUU.

 

PALOMA SÁNCHEZ CASTAÑO (aka VISUAL PAL)

Artista visual de Barcelona. La seva carrera artística es desenvolupa en la realització de peces videogràfiques, instal·lacions audiovisuals i directes com a VJ. Ha col·laborat en l’exposició de videodansa Contradansa (Antonio Clavijo, 2012) i participat en diferents festivals i mostres d’art contemporani (Centre d’Art La Panera, Brucstock Festival, CACIS, etc.). La seva peça de vídeo Vidi Well Brother fou seleccionada pel cicle Pantalla Global del CCCB i la seva instal·lació Kiss es troba actualment en itinerància per centres i galeries d’art La seva faceta de VJ li ha permès col·laborar en les visuals de formacions de música experimental, espectacles de dansa contemporània, teatre i performance.

És coordinadora i programadora del Festival Freqüència.0 on ha comissariat el projecte artístic 50 anys de vídeoart (1963-2013) dins la mostra multidisciplinària Konvent.0.

Recentment ha publicat tres discos on explora les possibilitats plàstiques de la veu recitada i el paisatge sonor.

+ info

PRIMO GABBIANO

VISUAL PAL

Divendres 24 de Juliol a les 20:00h
Taquilla inversa
Amb el patrocini d’Estrella Damm

ED-BM-ComSobreBlanco3T

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s