Música/Video

MONOCROM · Dissabte 23 de maig a les 21h

LafuturA acull dins de la programació de tallers oberts l’actuació de MONOCROM, el projecte del saxofonista Dani Molina i el músic i productor Kulyela (Ramir Martínez).

MONOCROM

El diàleg entre musica acústica i música electrónica, dos universos aparentment paral·lels, pot ser possible, gràcies a la tecnologia.

La interpretacio acústica i la producció electrònica poden fusionar-se de manera que la improvisació, la captura del so i la seva posterior manipulació es tornin elements d’una nova estètica musical. Al projecte MONOCROM es duen a terme peces on l’estructura està oberta a la recreació en viu, no es tracta de la repetició d’un arranjament composat de manera rígida. D’igual manera, les tècniques que són propies de la producció en l’estudi digital són recontextualitzades com a eina directa; la captura de “loops” al moment a partir d’interpretacions musicals en viu, la creació de textures sonores a partir del so directe, la manipulació de l’espai acústic tant des del punt de vista de músic, el sistema de sonorització…
A més a més una tercera dimensió complementa les altres dues, la imatge, la qual no es juxtaposa de forma aliena, sinó que novament forma part integral de les peces, afegint aleatorietat i sorpresa, condicionant la posada en escena.

 

unnamed

+ info.

www.facebook.com/MonocromBcn

www.kulyela.net

CAOSMOS live (Video)

SOMA 2 (Video)

 

Dissabte 23 de Maig a les 21:00h
Taquilla inversa
Amb el patrocini d’Estrella Damm

ED-BM-ComSobreBlanco3T

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s